måndag 4 juli 2011

Är du i Almedalen? Det är Statoil!

Nu är Statoil på plats i Almedalen. En spännande och intensiv vecka väntar. Över 1500 seminarier hålls under veckan och ett av dem är vårt.

Missa inte vårt seminarium ”Mera verkstad mindre snack”  som vi har tillsammans med Scania, Sveriges Åkeriföretag och Business Region Göteborg på torsdag, om du är på plats i Almedalen.

Där kommer vi att prata om vad som kan göras här och nu vad det gäller att minska miljöpåverkan från våra transporter. Ett intressant seminarium där bland annat vår försäljningsdirektör Stefan Gustafsson kommer att prata.

Seminariet äger rum 7 juli kl.13-14.45 på Gotlands Museum.


Idag lyssnade vi på ett seminarium om framtidens drivmedel. Där pratades det om fordonsgas, biogas, vätgas, el och E85. En sak är säker och det är att vi i framtiden inte bara kommer att köra på ett drivmedel utan flera. Frågan är bara vilka?


Nu väntar vi med spänning på att vår kaffebil ska anlända. Den kommer med båten ikväll. Och visst är den en perfekt kaffebil? Det är en elbil som kommer att finnas på plats här i Visby tisdag, onsdag och torsdag på utvalda platser. Vi hoppas att många vill smaka vårt goda kaffe och diskutera den svavelfria europadieseln med oss. För det finns alltid ett skäl till en god kopp kaffe.

Och den svavelfria europadieseln skulle ge dig:
• Minskad förbrukning och därmed ökad konkurrenskraft
• Lägre CO2-utsläpp
• Lägre dieselpris vid samma skatt som MK1


Bilder på kaffebilen och mycket annat kommer här bloggen under veckan så följ oss här!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar