fredag 8 juli 2011

Lyckad Almedalsvecka för Statoil!

Nu är Almedalsveckan snart slut för Statoils del.


Vår informationsdirektör Helena Fornstedt var idag med i Pr-byrån Westanders jury när veckans vinnare av hetast i Almedalen 2011 utsågs. Priset gick till KRIS, Kriminellas revansch i samhället, för att de på klassiskt Almedalsmanér med tydliga t-shirts och många medlemmar på gatorna bäst lyckats med att få ut sitt budskap.
KRIS har också varit flitiga besökare i vår kaffebil under veckan.

När vi summerar Almedalen 2011 kan vi konstatera att det varit en mycket bra vecka för Statoil.

Vårt arbete med påverka beslutsfattarna att införa den svavelfria europadiselen i Sverige har uppmärksammats både av oss och av andra.
Statoils seminarium Mera verkstad mindre snack på Gotlands museum var mycket välbesökt.


Seminariet arrangerades förutom av Statoil också av Scania, Sveriges Åkeriföretag och Business Region Göteborg.


Vår försäljningsdirektör Stefan Gustafsson berättade om hur Statoil kan göra kostnadseffektiva minskningar av utsläppen här och nu och bli en del av lösningen istället för en del av problemet.

Han lyfte särskilt upp frågan med att minska skatteskillnaden så att den svavelfria europadieseln kan få marknadsandel i Sverige. För det behövs väl mångfald i drivmedelspolitiken, eller hur?
Kaffemaskinen i kaffebilen har verkligen gått varm under veckan och den kommer att finnas kvar här i Almedalen hela helgen. Så om du inte redan har besökt den passa på att gör det och få en god kopp kaffe i helgen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar